TILBAGE

Boelsvang 20, Hørsholm

5 rum

135 m2

Solgt

RÆKKEHUS MED SKØN ARTIUMGÅRD

Gennemrenoveret og veldisponeret etplans rækkehus i god grundejerforening.

Til dette hus medfølger en stor garage.

Nem mulighed for 4 soveværelser.

Det er som skabt til børnefamilien dette velindrettede etplansrækkehus, beliggende i et af Hørsholms mest familievenlige kvarterer. Her venter både åbne, lyse opholdsrum, rummelige værelser samt en hyggelig atriumgård med udgang fra stuen og samtlige tre værelser. Hele herligheden er placeret i et fredeligt kvarter med legeplads, grønne friarealer og gode parkeringsmuligheder. I kommer til at bo nær den populære skole NGG, der også har en international linje, der er gode busforbindelser lige om hjørnet samt et dejligt skov- og parkområde, hvor løbeskoene kan luftes, mens indkøbene kan klares i de to supermarkeder, I finder inden for en kilometer fra adressen. Ejendommen er opført i 1977 og tegnet af arkitekt Gunnar Bertelsen.

Indenfor venter en lys og indbydende bolig, hvor man hurtigt føler sig hjemme. Gulvene er af nyere dato, og stilen er enkel og moderne med en familievenlig planløsning. Fra entréen er der adgang til et helt nyt køkken fra november 2020, der er stilrent indrettet med hvide, grebsfri elementer og hvidevarer af god kvalitet. I åben forbindelse med køkkenet finder man en lys og rummelig stue med smukke, lyse parketgulve og store vinduespartier, der tillader dagslyset at strømme ind i rigelige mængder. For enden af stuen er der forbindelse til en mindre gang, der viser vej til børneafdelingen bestående af to gode værelser. Her finder man desuden et nyere badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask samt et praktisk bryggers med plads til vaskefaciliteter, mens det rummelige soveværelse (kan omorganiseres til et ekstra soveværelse) med indbyggede skabe og er placeret på den anden side af atriumgården. Endelig rummer boligen også et nydeligt gæstetoilet, der er holdt i samme tidsløse stil som badeværelset.

Udelivet nydes i den solbeskinnede atriumgård, hvor man nemt kan tilføje grønne elementer i potter, så det fortsat er nemt at holde. Her er der masser af plads til, at både familie og venner kan samles om havebordet, ligesom man uden problemer kan nyde solen i ro og mag. Alt i alt en lys, moderne og funktionel bolig for børnefamilien, der vil have det nemt. Ring allerede i dag og aftal tid til en personlig fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.