TILBAGE

Rødovre Parkvej 187, ST. TV., Rødovre

3 rum

76 m2

Solgt

3V MED SYDVENDT ALTAN

Centralt i Rødovre og bare 20 minutter fra Rådhuspladsen finder I denne indflytningsklare lejlighed, der imponerer med en stilfuld indretning og en stor ny sydvendt altan. Her bor I med Rødovres mange butikker, biografen, fitnesscenteret og gode restauranter lige i nærheden og samtidig er der mulighed for at finde ro i de rekreative områder ved Vestvolden og Damhussøen.

Boligen er indbydende med et rigt lysindfald, hvilket især kommer til udtryk gennem de brede vinduespartier mod syd i den rummelige stue. Lejligheden befinder sig i en velholdt ejendom fra 1964, og I kan se frem til at blive en del af en veldrevet ejerforening med brugsret til grønne friarealer samt et mindre opbevaringsrum i kælderen, hvor I også finder fællesvaskeri og cykelparkering. Lejligheden er løbende renoveret og efterisoleret, så driftsomkostningerne er lave, og indretningen lys og moderne med gode materialevalg og mange flotte detaljer.

Overtøjet er der plads til i den nydelige entré, der giver adgang til et pænt flisebadeværelse med bruser og varme i gulvet samt et flot og funktionelt køkken med hvide, grebsfri elementer, nye hvidevarer, plads til vaskemaskine og en mindre siddeplads ved vinduet, hvor man kan nyde dagens første kop kaffe i ro og mag. På den anden side af entréen venter selve lejlighedens hjerterum, der udgøres af de to smukke stuer, der er udført en suite og bindes sammen af et klassisk parketgulv. De to stuer adskilles af to franske skydedøre, og hvis det ønskes, kan den ene stue nemt omdannes til kontor eller børneværelse alt efter ønske og behov. Den største stue imponerer med et generøst lysindfald fra det store, sydvendte vinduesparti, hvor terrassedøren giver adgang til den sydvendte altan. Endelig byder boligen også et godt soveværelse med skabsplads. Alt i alt en virkelig flot og velholdt lejlighed, der er lige til at flytte ind i. Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.