TILBAGE

Slangerupgade 18, ST. TV., Hillerød

4 rum

92 m2

2.498.000

4 V. MIDT I HILLERØD

Her får I chancen for at gøre denne ekstremt veldisponerede lejlighed til jeres nye hjem. Lejligheden har noget nær den ideelle placering i Hillerød, hvor der er kort afstand til både natur og by. Fra hoveddøren har I blot få minutters gang til SlotsArkaderne Shoppingcenter, hvor der venter jer alskens butikker og indkøbsmuligheder, der er kun en kilometer til Hillerød Station, kort afstand til skoler, og daginstitutioner – og så kan I ovenikøbet nyde de skønne omgivelser i Frederiksborg Slotshave. Kun få tør drømme om så optimal en beliggenhed. Lejligheden lever til fulde op til sin fantastiske placering.

Med 92 veludnyttede kvadratmeter er der blevet plads til både opholdsmiljø, badeværelse og tre dejlige værelser, så her er der plads til både børnefamilien, det pladskrævende par eller de tre venner, der ønsker at dele en lejlighed. I bydes velkommen til af en nydelig entré med plads til både sko og overtøj. Stilen er lys og indbydende med klassiske parketgulve og en skøn atmosfære. Fra entréen går I videre ind i et rummeligt køkken med nye matsorte elementer fra Vordingborg Køkken og højskabe, der giver masser af plads til både potter og pander. Desuden er der gjort plads til en vaskemaskine, så I slipper for at benytte den fælles vaskekælder. Fra køkkenet er der direkte adgang til en dejlig lys og rummelig stue, der er indrettet med en skøn lamelvæg, der forbedrer akustikken ganske betragteligt. Her er det især det flotte lysindfald, der løber med opmærksomheden, men rummet udmærker sig også ved at være nemt at indrette. Endelig byder lejligheden på et stort soveværelse, to dejlige værelser og et lækkert badeværelse med separat bruseniche.

Hele herligheden er placeret i stueetagen af en velholdt rødstensejendom fra 1890, og med til lejligheden hører også en privat parkeringsplads i gården. Alt i alt en ukompliceret og indflytningsklar bolig i hjertet af Hillerød. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Kristian Rønaa

Indehaver

Direkte: 8844 6011   |   Mobil: 3054 0502
kr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.