TILBAGE

Søholmvej 39, Fredensborg

10 rum

366 m2

25.000.000

GENNEM- RENOVERET LIEBHAVERI

Midt i det kuperede, nordsjællandske landskab ligger denne smukke og markante villa der imponerer med en stilren brostensindkørsel, misundelsesværdig og nærmest parklignende have med gamle træer og med flere terrasser, en tilhørende sidelænge og flere eksklusivt opførte ”udhuse”. Den største terrasse er belagt med lys spansk granit og i forlængelsen af terrassen, er der opført en eksklusiv muret pavillon med stråtag med udsigt over haven og midt i terrassen er anlagt en stor eksklusiv pool med romertrappe og automatisk skydelåg og tilhørende teknik, toilet, bade- og omklædningsrum bygget under jorden. I får her en boligoplevelse langt ud over det sædvanlige. Den klassiske hvide villa præsenterer sig flot, og ligger tilpas tilbagetrukket fra vej og naboer til, at I får fornemmelsen af at bo i en skøn, grøn oase, hvor råvildt og fugle dagligt lægger vejen forbi den storslåede og særdeles velplejede have. Villaen er opført i 1932, og er i de seneste år blevet gennemgribende renoveret med sans for detaljen og for villaens stil og alder. Villaen er lys og velindrettet og har højt til loftet, flotte stukke med tilhørende høje hvidmalede paneler og er forsynet med alle moderne bekvemmeligheder. Beboelsen er på 366 boligkvadratmeter fordelt på 3 etager og som bonus får I 4. etage i 169 kvadratmeter høj, tør kælder bygget for 12 år siden.

Stueetagen er indrettet med to elegante stuer en suite med smukke egetræsparketgulve og en helt unik atmosfære via en karnap. Franske døre med facetslebet glas adskiller de to stuer fra hinanden, og fra den rummelige opholdsstue er der udgang til en dejlig, vestvendt brostensterrasse, hvor I kan nyde aftensolen og det flotte udsyn over den pragtfulde have og markerne. Landkøkkenet er ligeledes præget af de bedste materialevalg, og stilen er flot og gennemført med hvide fyldningslåger, bordplader i massivt egetræ og en hyggelig spiseplads, hvor store og små kan samles om måltiderne i det daglige. Stueetagen indeholder endvidere en indbydende hovedentré med skabsplads, en hverdagsentre med mange skabe, et nydeligt kontor med indgang direkte fra hovedentréen. Endvidere er der et stort badeværelse med brus opført i de mest eksklusive materialer i husets stil, toilettet er japansk. Endvidere er der en gang med trappe til 1. sal og med trappe til kælder, inddraget i huset på fornemste vis. Førstesalen er ligeledes forsynet med stuk, høje paneler egeparket og indeholder et stort master bedroom, to herlige værelser, et meget stort eksklusivt badeværelse med 3 håndvaske og masser af skabe håndlavet i eg og hvidmalet og ligeledes her er toilettet japansk. Endvidere er der en charmerende stue med brændeovn og udgang til østvendt morgenaltan. Etagen er forsynet med elektriske skodder og gardiner og fra etagen er der en uanet og fængslende udsigt over naturen. På anden sal er yderligere to store værelser med indbyggede skabe og gamle finesser og ligeledes her er der elektriske skodder for alle vinduerne. Udsigten er her en etage højere, så kun fantasien sætter grænsen. Kælderen fuldender huset med en komplet wellness-afdeling med græske søjler indeholdende spa, sauna. Endvidere er der et stort fitnessrum og klimatiseret vinkælder med tilhørende vinsmagningsrum og tilhørende toilet, alt sammen muret i gammel stil og med hvælvinger. Dertil kommer en stor vaskekælder med mange skabe og to lyse, disponible rum, der kan indrettes præcis som I ønsker det.

Husets sidelænge er ligeledes indrettet eksklusivt, heri er der en pejsestue med bar, sprosset glasparti direkte til terrassen og med granitgulv, som på terrassen. Endvidere er der i længen flot kombineret værksted og cykelskur. Fra pejsestuen er der trappeopgang til førstesalen, som er forberedt med EL- vand og varme til at her kan bygges en hyggelig lejlighed. Fra førstesalen er der udgang til en helt unik terrasse med en helt unik udsigt ca. 300 grader rundt i naturen. Terrassen er gemt i taget over villaens store dobbeltgarage. Det ene af udhusene vil nemt kunne ændres til garage for bilentusiasten, eller til atelier for den kreative. Beliggenheden er bestemt også med til at understrege ejendommens kvaliteter. Her kan I komme til at bo, omgivet af storslået natur. Og har i børn vil de formentlig elske, at der 1 min fra ejendommen er et 4H, som de formentlig vil forsvinde helt ind i, sammen med de mange andre børn, der elsker et spejderlignende liv, eller de kan gå til ridning på et af områdets mange ridecentre. Adressen er blot tre kilometer fra skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i Fredensborg, hvortil der er cykelsti og bus lige ved døren.

En helt unik ejendom, I ikke må gå glip af. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Kristian Rønaa

Indehaver

Direkte: 8844 6011   |   Mobil: 3054 0502
kr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.