TILBAGE

Peder Oxes Vej 5, Rungsted Kyst

6 rum

176 m2

11.000.000

ÆSTETISK GENNEMFØRT

Er I til æstetik? Er I til et hjem, der bare har en feel good følelse? Er I til at leve mellem hav og tree tops? Er I til intet vedligehold de næste mange mange år? Er I til at vågne til en udsigt, der bare sikrer, at det blive en god dag?

Så se dette hus, uanset om I har solgt, tænker vi vil sælge eller bare vil købe jeres første hus. Lev livet hele livet.

Skal træet fældes eller skal det ikke - det er jeres beslutning.

Er I parret med mindre børn, så bo i partere. Er børnene snart ved at være 5-10 år, så få et liv og bo i stueetagen. Er børnene teenagere, så inviter skolen til fest og lev i fred. Er I i jeres bedste alder, så inviter børn, børnebørn og oldebørn til at overnatte og sov i fred.

På Peder Oxes Vej 5 i Rungsted Kyst møder I denne formidable og elegante villa for dem, der vil æstetik, en fremragende beliggenhed med en smuk udsigt fra de markante opholdsrum. Fra yderst til inderst er der tale om et leve udover det sædvanlige. Velkommen til.

Denne ejendoms placering kan næppe blive meget bedre. Den høje position på en bakketop og en af Rungsteds absolut bedste placeringer, giver det lange kig til grønne trætoppe endnu mere perspektivfornemmelse. I bosætter jer midt mellem skov og vand, og samtidig er I tæt på alt det, I kommer til at få brug for i hverdagen. Skolen ligger bare nogle få hundrede meter herfra, og tilsvarende er der ikke langt til indkøb eller pasningstilbud. Området skorter heller ikke på grønne, rekreative områder, legepladser eller fortrinlige idrætsfaciliteter. Adressen er desuden attraktiv for pendlere, da både offentlig transport og motorvejsforbindelser er let tilgængelige.

Villaen - så at sige - kiler sig ind i terrænet, hvorved I fra vejen kun kan se overetagen. Fra haven viser stedet imidlertid sit sande omfang på ikke mindre end 240 boligetagemeter plus kælder. I alt har i næsten 300 kvadratmeter. Facaden er hvid, og mod udsigten i østlig retning er der etableret enorme glaspartier i hele husets bredde.

Indedøre fortsætter den tårnhøje standard ufortrødent. I opholdsrummet, der udgøres af køkken og stue i åben forbindelse, er loftet stedvist ført til kip og forsynet med ovenlysvinduer. Sammesteds er lofterne gjort med smalle trælameller, der perfekt matcher køkkenøens raffinerede, riflede fronter. Lyse gulve, en brændeovn og glaspaneler i New Yorker stil sætter prikken over iet.

Det resterende af stueplanet er allokeret til et forældresoveværelse med eget badeværelse - skabsinventaret følger samme stil som i køkkenet - samt et praktisk bryggers. Underetagen indeholder yderligere fire værelser, hvoraf særlig ét er meget stort, endnu et badeværelse, et vaskerum, et vin/viktualierum og et disponibelt rum.

Foran stuen skyder en anseelig træterrasse frem og fortsætter rundt om hjørnet til gavlen mod syd. Således nyder I suveræne solforhold, og under det hævede trædæk er der i niveau med haven etableret en delvist overdækket en af slagsen. Grundens 975 kvadratmeter er anlagt i en enkel, men ikke desto mindre nydelig stil. Slutteligt råder I over en carport.

Er moderne æstetik, livet, topkvalitet og udsigt noget for jer? Lad os høre fra jer.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Kristian Rønaa

Indehaver

Direkte: 8844 6011   |   Mobil: 3054 0502
kr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.