TILBAGE

Christianshusvej 125, Hørsholm

4 rum

91 m2

3.400.000

VELDISPONERET RÆKKEHUS

Glæd jer til at få pragtfulde forhold for tilværelsen i dette velgjorte rækkehus, hvor en indholdsrig beliggenhed i Hørsholm følger med. Rækkehuset beriger jer med en veldisponeret planløsning i forskudte niveauer samt et lyst, tidløst interiør, og når sommerdagene føles ekstra lune, venter en herlig have på at danne ramme om jeres udfoldelser udendørs. Omgivelserne er en ideel kombination af bymiljø og fredfyldt natur.

Det gule rækkehus er opført i 1983 og præsenterer sig flot velholdt og med gult tegltag. Den lukkede have gør sig også bemærket ved ankomst, hvor en flisebelagt sti fører jer lige til hoveddøren. Træder I inden døre, møder I moderne faciliteter og dejlige lysindfald, der konstituerer et hjem med en yderst behagelig atmosfære.

Stuen såvel som køkkenet udgør boligens primære opholdsmiljø, og det er således også her, at familien vil stimle sammen i hverdagen. Forestil jer at omdanne denne bolig til jeres personlige hjem, og skab hyggelige sektioner, hvor I kan nyde stemningsfulde middage, gode samtaler og nærvær. Også køkkenet, som fremstår særdeles pænt og funktionelt, indbyder jer til at fremtrylle delikate retter i fællesskab og på tværs af aktiviteter.

Endvidere råder jeres nye hjem over tre store værelser, som befinder sig separat i en sektion på et nedre niveau. Praktiske indbygningsskabe i to af værelserne gavner jer med plads til garderoben. I denne fløj tilgås også badeværelset, som har fine forhold for brusebade og tandbørstning, samt bryggerset, der gør sig nyttigt med særskilt plads til vasketøjet. Her er endvidere en loftlem med stige, der fører op til loftet, der delvist er belagt med brædder til opbevaring.

Tager vi turen tilbage til stuen, kan I samle ny energi fra dagslyset, der strømmer ind gennem det vældige vinduesparti. Det løfter ligeledes sløret for haven, som I nemt kan begive jer ud i via glasdøren. Her sørger fliseterrassen for en solrig plads til havemøblerne, og med orientering mod aftensolen er det et perfekt sted at arrangere grillmiddage for familie og venner. Ydermere er der en terrasse på modsatte side af huset, hvor I kan nyde morgenkaffen i solens tidligste stråler.

Det populære rækkehuskvarter fremtræder som et fredeligt fristed i udkanten af Hørsholm. Nærmiljøet er karakteriseret af grønne omgivelser med stisystemer, en fodboldbane og en legeplads, så her kan børn trygt vokse op. Familielivet tilgodeses også af de nærliggende fornødenheder, der inkluderer både indkøbsmuligheder, pasningstilbud og gode skoler. Dejligst af alt bosætter I jer utroligt tæt på et mangfoldigt naturområde, som indbyder til alt fra gåture til golf.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Johan Ploug-Sørensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 8844 6010   |   Mobil: 3131 7463
jps@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.