TILBAGE

Bremertoften 10, Store Lyngby, Skævinge

5 rum

174 m2

4.500.000

LÆKKER FAMILIEVILLA I BØRNEVENLIGT KVARTER

Kun få gange i livet er det muligt at erhverve sig så fantastisk en ejendom som denne dejlige villa, der ligger godt placeret på en 708 kvadratmeter stor grund i et fredeligt og familievenligt kvarter nær Arresø. Huset er opført i 2004 og står i flot og indflytningsklar stand med facade i træ og matchende cementstenstag, og udenfor venter den dejligste have med flere solbeskinnede terrassemiljøer, en stor, grøn plæne, hvor børnene kan lege og spille bold, og smukt anlagte bede, der gør sommeren til noget ganske særligt. Det nydelige drivhus er endnu en force, og bagerst i haven finder I et hyggeligt bålsted. I råder desuden over et redskabsrum og et cykelskur.

Indenfor får i 174 veludnyttede kvadratmeter fordelt på to flotte etager. Overalt er der valgt materialer af højeste kvalitet, og indretningen er lys og gennemført, så man straks føler sig hjemme. Fra den lyse og indbydende entré er der adgang til et stort, åbent opholdsmiljø, hvor køkken, spisestue og opholdsstue smelter sammen i ét. Det flotte Kvik Køkken er fra 2016 og er indrettet med hvide, grebsfri elementer, bordplader i massivt træ og hvidevarer af høj kvalitet. Gulvet er belagt med smagfulde, mørke klinker, der fra morgenmadsbaren går over i et flot parketgulv, der breder sig ud i den rummelige stue, hvor der er masser af plads til både spisebord og sofahjørne. Med vinduer mod både nord, syd og vest er der et flot, gennemgående lysindfald i rummet, og når vejret tillader det, slår I dørene op til den store, sydvendte træterrasse, der indgår som en integreret del af boligen.Stueetagen fuldendes af et stilrent badeværelse med brus og et praktisk bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter. Der gulvvarme i hele etagen, og naturligvis også i husets andet badeværelse, der er placeret på første sal sammen med et dejligt, stort soveværelse, to gode og regulære værelser samt en hyggelig møblerbar repos med udgang til sydvendt altan.

Hele herligheden er beliggende på en fredelig, lukket vej ikke langt fra Arresø. I har gåafstand til de nærmeste pasningstilbud, børnene kan selv cykle til Arresø Skole, mens de daglige indkøb klares i Ølsted eller Skævinge indtil den nye Rema 1000 inden længe vil stå færdig få minutters gang fra adressen. Området byder desuden på mange store naturoplevelser ved Store Lyngby Skov og Arresø. En flot og gennemført villa til jer, der sætter pris på kvalitet.


Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Kristian Rønaa

Indehaver

Direkte: 8844 6011   |   Mobil: 3054 0502
kr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.