TILBAGE

Ørbækparken 1, Hørsholm

4 rum

118 m2

Solgt

TÆT PÅ DRONNINGEDAMMEN

Eftertragtet enderækkehus med stor vestvendt have i god grundejerforening.

Centralt placeret med kun 2 minutters gang til Hørsholms handelsmuligheder med hyggelige cafeer, kulturhus, biograf og gode skoler og institutioner i den anden retning.

Lavt varmeforbrug på denne bolig.


Dette velindrettede enderækkehus strækker sig over to etager, der gennemgående emmer at lys og god stil. Med tre værelser, toilet på begge etager og et åbent opholdsmiljø tilgodeses familien, der samtidig vil værdsætte nærmiljøets forrygende faciliteter qua den centrale placering i Hørsholm.

Jeres personlige indretning får fortrinlige forudsætninger i den rummelige stue, hvor jeres æstetik hjælpes på vej af gulvet i stigemønster samt det vældige lysindfald via de enorme vinduespartier. I stuen kan havedøren ydermere slås op, hvormed terrassen vil føles som en naturlig forlængelse af rummet, hvilket kommer jer til gode, når I har inviteret gæster til sommerfest. Der er åben forbindelse til køkkenet fra 2015, som er lavet i sortbejdset eg med medfølgende vinkøleskab. Her akkompagneres de mørke, glatte elementer af en slank, hvid bordplade, og kontrasterne fremmaner en tiltalende atmosfære til spændende madlavning.

Etagen fuldendes af gæstetoilettet samt bryggerset, som er totalrenoveret i 2020, der letter hverdagens praktiske gøremål og skaber plads til opbevaring. Det nydelige gulv, som sås i stuen, går igen i entréen såvel som på førstesalens repos og i de tre værelser. Reposen har en hyggelig krog, hvor et læsehjørne kan tage form, mens to af værelserne har integreret skabsplads. Endelig byder denne etage på badeværelset med glasafskærmet bruseniche.

Placeringen som enderækkehus giver et ekstra tiltalende udeareal, hvor I både får mere plads og samtidig kan bevæge jer mellem for- og baghave uden at skulle gennem huset. I baghaven smager den kølige rosé lidt bedre i de lune solstråler, som beriger det brede miljø mange timer om dagen. Tænd op i grillen og lad duften af kul og råvarer blande sig med den gode stemning. I forhaven er det oplagt at nyde en stille stund med morgenkaffen.

I vil elske både fritiden og hverdagen, når I bosætter jer her. I får nemlig smukke gå- og løberuter om eksempelvis Dronningedammen eller i den nærliggende skov. Det er ydermere muligt at have gode oplevelser på Rungsted Havn, hvor de velrenommerede restauranter kan forkæle ganen efter sejlture eller dukkerter. Endvidere er der ganske kort afstand fra adressen til Hørsholm Midtpunkt, der ligger inde med nyt til garderoben såvel som til køleskabet. Tilsvarende finder I daginstitution og skole i kort gåafstand.

Her vil I falde for både ejendommen og området. Kom selv og se.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.