TILBAGE

Rungsted Strandvej 65, Rungsted Kyst

9 rum

251 m2

Solgt

ENESTÅENDE HERSKABS VILLA

Pragtfuld herskabsvilla med udsigt over vandet

Tegnet af Vilhelm Lauritzen

Nu har vi mulighed for at byde velkommen indenfor i denne pragtejendom fra 1917, der blev tegnet af den anerkendte arkitekt Vilhelm Lauritzen, der blandt andet er kendt for den gamle lufthavnsterminal. Når man ankommer til adressen og kører igennem den fjernbetjente port, lader man sig øjeblikkeligt betage af den smukt anlagte forhave med de flotte lindetræer og den brostensbelagte indkørsel, der giver et helt fantastisk førstehåndsindtryk. Også villaen præsenterer sig flot med hvidpudsede facader, sort teglstenstag, sprossede vinduespartier og fine karnapper, og selvom boligen løbende er renoveret og moderniseret, er den oprindelige stil og charme omhyggeligt bevaret. Med 313 etagemeter er der god plads, og skulle I få brug for ekstra kvadratmeter, er der mulighed for at udnytte tagetagen. Udenfor bliver I forkælet med en dejlig blomstrende have med bløde plæner, grønne buske og en stor, ugenert og solrig træterrasse, der kan tilgås fra både stuen og køkkenet. Haven er ligeledes smagfuldt belyst om aften.

Hvis I erhverver jer denne spektakulære villa, får I en repræsentativ og på alle måder imponerende bolig, og det er ikke svært at forestille sig, hvordan både klassiske møbler og kunstværker for alvor vil komme til deres ret, når de bliver placeret i disse skønne rum, der i forvejen prydes af et væld af smukke, originale detaljer som de fine vinduespartier og de elegante stuk. Rundvisningen tager sin begyndelse i den flotte hall med klinkegulv og åben pejs. Herfra er der adgang til et eksklusivt og smagfuldt indrettet snedkerkøkken fra Kitchen Tailor, hvidevarer af højeste kvalitet og en hyggelig spiseplads med udsigt til haven. På den anden side af hall´en venter et stilfuldt kontor med åben pejs og åben forbindelse til en lys og særdeles rummelig stue, der nærmest emmer af herskabelig stemning.

Stueetagen afrundes af et nydeligt gæstetoilet og et dejligt værelse der er delt i to plan med trappe til disponibelt rum i underetagen med tilhørende badeværelse med brus i samme stil som resten. På første sal får i et velbelyst repos med udsigt til Øresund samt et rummeligt soveværelse med dobbelt walk in closet, tilhørende badeværelse med dobbelt håndvask og dobbelt brus samt udgang til den dejligste altan med aftensol. Dertil kommer endnu et lyst og rummeligt værelse, med tilhørende badeværelse med brus. Såfremt det ønskes kan værelset deles op i to. Underetagen har fuld loftshøjde og de 62 kvadratmeter holder da også samme høje standard som resten af huset.

Her er der et fint og funktionelt vaskerum samt et disponibelt rum med indbygget skabsvæg. Alle tre badeværelser er renoveret i 2016, hvor også køkkenet, træterrassen og gæstetoilettet er fra. Med til huset hører desuden en dobbelt garage. Hele herligheden er beliggende i smukke og historiske rammer, hvor der er både skov og strand lige i nærheden. På den anden side af vejen venter et strandstykke med strandlaugets private badebro, og I får bare fem minutter på cykel til Rungsted Havn, der byder på en særlig maritim atmosfære samt lækre butikker, trendy caféer, området bedste fiskehandler og masser af gode restauranter og spisesteder i alle klasser. Der er desuden sikre stisystemer til både skole, pasningsmuligheder og togstation, og den smukke tur ad Strandvejen til København Midtby tager cirka 25 minutter i bil. Hvis I vil have muligheden for at opleve denne unikke og historiske ejendom, så er det nu, I skal slå til. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.