TILBAGE

Stutmestervej 16, Hillerød

5 rum

214 m2

Solgt

SLOTSPARKEN I BAGHAVEN

Arkitektens hånd er ikke gået på kompromis med noget, hvilket kommer til udtryk i denne imponerende bolig med et eksklusivt materialevalg. Huset er placeret få skridt fra Frederiksborg Slotspark, hvor lange spadsereture bliver hverdagens højdepunkt, inden I vender hjem til jeres trygge base.

Boligen er nyopført i 2020 og er arkitekttegnet af Force4 med et betagende ydre såvel som indre. Facaden er af solide mursten med et elegant Sedumtag, som udstråler bæredygtighed og biodiversitet, ligesom spændende vinkler og enorme glaspartier spiller en helt særlig rolle for hjemmets flotte udstråling. Samlet set indeholder boligen 214 kvadratmeter fordelt på halvandet plan.

Indenfor er der tænkt over hver en detalje, således at den moderne familie nemt får dagligdagen til at glide her. Rummene er åbne og luftige, og det eftertragtede køkken-alrum går i ét med stuen, hvor der er rigeligt med plads til at mødes om lektier, aktiviteter og samvær. Når hele familien snart samles i det indbydende og lyse køkken-alrum, bliver det med højt til loftet og en pragtfuld udsigt til haven. Lyset kommer til at strømme ind fra de høje vinduespartier mod sydvest, og I får derfor selskab af årstidernes skiften.

Herfra er der ligeledes nem passage til tre værelser, der alle har en privat udgang til haven. Et stort bryggers giver anledning til at få gemt vasketøjsbunkerne af vejen, og det tilstødende badeværelse gør det let som en leg at få tandbørstning og aftenbade overstået inden sengetid.

På første sal når lykken nye højdere, for her bliver I forkælet med et luksuriøst forældreafsnit, der mest af alt minder om et ophold på et femstjernet hotel. Her brager solens stråler ind fra de højtsiddende vinduer, mens det dobbelte brusebad er placeret frit i rummet, og toilettet er afskærmet på bagsiden. Der er også plads til den helt store garderobe, for i hjørnet er det et pænt, integreret walk-in-closet. Den åbne etageadskillelse mellem førstesalen og stueplanet skaber et helt særligt og luftigt indtryk, som også bidrager med visuel elegance til hjemmet.

Når foråret og sommeren banker på, så luk døren op og træk udenfor i jeres skønne have, der har flere niveauer.

Jeres kommende hjem er en fantastisk kombination af byliv og grønne omgivelser, så I har ikke langt til hverken daginstitutioner eller Hillerødsholmskolen med henholdsvis syv og fem minutters gang. Der er blot en mindre spadseretur på fire minutter til nærmeste dagligvarebutik, mens Hillerød Station er at finde efter knap to kilometer.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.