TILBAGE

Gersonsvej 14, 1., Hellerup

5 rum

162 m2

Solgt

VILLALEJL. I FLOT EJENDOM

Tag med til Hellerup og nyd synet af denne smukke klassiske rødstensejendom, der er opdelt i 3 store skønne lejligheder. Lejligheden på 1. sal kan nu blive din, hvor du har den mest fantastiske private terrasse og samtidig kan glæde dig over en skøn fælles have med lækre træterrasser plads til udendørs hygge. Stemning i den lyse villalejlighed er helt unik – der er et skønt lysindfald og det lækreste store køkken-alrum. Derudover i alt 4 værelser, som I kan fordele mellem stuer og soverum efter jeres ønsker. Allerede ved ankomst fornemmer I ejendommens særlige atmosfære, hvor den store, herskabelige rødstensvilla toner frem med hvide sprossevinduer og et irgrønt pyramidetag.


Ejendommen er opført i 1903, og inden døre fortsætter den historiske charme med markant stukkatur, loftrosetter og nydelige gulve. I den imponerende hal leder en smuk trappe med sirlige udskæringer jer op til hjemmet på første sal. Her spiller køkken-alrummet en central rolle for nærværet, idet madlavningen ved de stilrene elementer kan foregå samtidig med, at familien underholdes i spisesektionen. En dobbelt fyldningsdør åbner op for den oplagte stue, som fortsætter den behagelige stemning med en brændeovn. Videre kommer tre værelser, og alt efter jeres ønsker og behov kan I inddrage det ene til en dagligstue mere, kontor eller noget helt tredje. På badeværelset vil I opleve, at elegancen holder trit - her med flotte fliser, en stor regnbruser og væghængt toilet. Til slut skal I opleve den fremragende terrasse, der tilgås både via det ene værelse og gangen. Under åben himmel og i masser af sol kan I nyde livet med en skøn weekendbrunch på terrassen.


Endelig deles I om den store og istandsatte fælles kælder – her er der et stort privat kælderrum til opbevaring, fælles vaskeri og et fælles opbevaringsrum. Bag ejendommen strækker sig en velanlagt have med god plads til at alle i ejendommen kan nyde haven samtidig på en varm sommerdag. I bosætter jer under én kilometer fra vandet, så sommerdage ved stranden er oplagte. Her finder I desuden også den hyggelige lystbådehavn. Ydermere slår I let et smut forbi Strandvejen, hvor tiltalende spisesteder og specialbutikker præsenterer sig på rad og række. Beliggenheden er samtidig god i hverdagen, hvor supermarkeder, dagtilbud og stationen findes inden for en radius af 500 meter.Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.