TILBAGE

Chr. Winthers Vej 42, Kongens Lyngby

5 rum

174 m2

Solgt

SMUK VILLA VED LYNGBY SØ

I finder denne lækre villa på en fredelig, blind vej blot lidt over 100 meter fra Lyngby Sø. Således får I hjemme i naturskønne omgivelser, og det nydes allerede fra grunden, hvorfra der er kig til vandet. Boligen fremstår moderne og byder på fire værelser samt et indbydende opholdsmiljø. Den største force ved beliggenheden er naturligvis den korte afstand til søen, som I kan nå via en sti lige ved siden af ejendommen. I kan spadsere langs bredden og betragte det rige fugleliv, eller I kan opleve vandet på nært hold i kano eller kajak. Ligeledes venter skovområder, hvor I kan jagte gyldne blade i efteråret. Endelig bliver hverdagen en fornøjelse med gåafstand til daginstitution, skole og
indkøb, mens Lyngby Station nås på cykel.

Hjemme på adressen nydes udelivet ligeledes i den solrige have, som er helt rigtigt orienteret mod syd. Tag ophold på en af træterrasserne, eller start lørdag morgen med brunch i gårdhaven ud for køkkenet. I 2017 har boligen undergået en gennemgribende renovering af de indre rammer. Her har man sikret moderne æstetik og komfort i kombination med de sjælfulde detaljer. Der er skiftet alt fra el, vvs og de fleste gulve til interiør, så hjemmet er absolut indflytningsklart.

Smukke sildebensgulve binder rummene sammen, og i Kvik-køkkenet har man fuldført finessen med en matchende træbordplade. Fritlagte bjælker sikrer charmen, og ovenlysvinduerne lader solens stråler vælte gavmildt ind. I kombination med kiploftet hersker en luftig atmosfære, hvilket ligeledes gælder for stuen, som desuden har en stemningsskabende brændeovn. Fire flotte værelser giver jer hver et domæne, og boligen fuldendes af et gæstetoilet og et badeværelse. Det tidssvarende badeværelse har smukke, mønstrede klinker på gulvet komplementeret af enkelt interiør med væghængt toilet og bruseniche såvel som badekar. I råder til slut over en kælder med vaskerum og tre disponible rum.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.