TILBAGE

Nordfrontvej 12, Søborg

4 rum

152 m2

4.250.000

VILLA I FORSKUDTE PLAN

Her udbydes nu denne unikke villa, der præsenterer sig med et arkitektonisk, smukt ydre og et spændende indre. Jeres nye adresse bliver Nordfrontvej 12 i Søborg - og her venter jer yderligere en nydeligt anlagt have med solterrasser. De 152 etagemeter fordeler sig over flere forskudte plan, hvilket tilfører en helt særlig atmosfære til hjemmet. Vi begynder rundturen i opholdsmiljøet, hvor køkkenet og stuen er udført i ét, der kan dog etableres et ekstra værelse, hvis behovet er der.

Man vil stadig have et skønt, lyst rum at samles i med udgang til terrassen. Måltiderne fremtrylles i det landligt inspirerede køkken, og retterne kan bringes direkte med ud under åben himmel på terrassen. Stueetagen råder videre over et soveværelse og et badeværelse. Bevæger I jer op på første sal, har I endnu en stue, hvor I let får indrettet jer med de komfortable møbler. Også her kan der etableres et ekstra værelse ved behov. Fra stuen er der udgang til en lækker altan, der strækker sig mod øst og vest. Endelig har I et stort disponibelt rum med badefaciliteter samt et mindre depotrum i kælderen med egen indgang. Haven står flot og er fuldkommen lukket.

Her kan I dase under solen på terrassen eller give jer i kast med andre udendørsaktiviteter på græsplænen. Der er også et stort skur, der kan danne rammen om et godt værksted, musikrum eller andet. I bosætter jer i et skønt område med nem adgang til Herlev bymidte, mens der ligger en daginstitution og dagligvarebutik i kort gåafstand fra adressen. I finder skole og Herlev Station under tre kilometer væk, og skal I videre ud i landet, kan I hurtigt komme på motorvejen. Alt i alt en interessant villa, som vi glæder os til at fortælle meget mere om - ring og bestil en fremvisning allerede i dag.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Helen Falkenberg

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6021   |   Mobil: 2214 3359
hf@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.