TILBAGE

Irmelinsvej 12, Kongens Lyngby

4 rum

92 m2

Solgt

EASY LIVING 2800

Med en yderst central beliggenhed i Lyngby byder dette nydeligt istandsatte rækkehus jer velkommen til tre etager, der er lige til at flytte ind i. Glæd jer eksempelvis til gode opholdsmiljøer, tre værelser og en flot kælder. Tilmed venter en skøn, sydvendt have med træterrasse. Velkommen til. I bosætter jer i et børnevenligt område af Lyngby, tæt på Lyngby Sø og med så kort afstand til daginstitutionen, at selv familiens yngste kan klare gåturen derhen. Også skole, indkøb og togforbindelse er tæt på, ligesom I når til centrum efter fem minutter på cykel. Udefra præsenterer ejendommen sig elegant med en hvid facade og rødt tegltag og indenfor åbner I døren op til en bolig, der er blevet gennemgribende renoveret i 2013.

Samtidig er husets charme bevaret, og allerede i entréen træder den originale trappe fra 1942 i karakter ved at kombinere sjæl med rene linjer. Fortsætter I rundturen, ankommer I til et vinkelformet køkken fra 2013 med hvide fronter og integrerede hvidevarer. Induktionskogepladen gør madlavningen nem og træbordpladen sikrer god plads, når børnene skal være med. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, hvor lyset strømmer ind. Karnappen med gulvvarme er den perfekte hyggekrog, og ved siden af fører de franske døre jer ud på terrassen. På førstesalen møder I tre værelser og et toilet, mens badeværelset breder sig i kælderen. Der er kræset for detaljerne med en glasafskærmet bruseniche, to regnbrusere, vaskemøbel med helstøbt håndvask, to armaturer og gulvvarme. Videre kommer I til det rummelige bryggers med synlige bjælker, og til slut finder I et anvendeligt, disponibelt rum, hvor drømmen om walk-in closet kan realiseres.

Udenfor skal sommerdagene nydes på træterrassen fra 2016 og derudover får I et mindre græsareal og plantekasser, mens raftehegnet, der også er fra 2016, omslutter jer og skaber en privat oase.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.