TILBAGE

Kongshvilebakken 70, Kongens Lyngby

5 rum

133 m2

Solgt

222 ETAGE- METER

Arkitekttegnet udsigtsvilla med privat bro

Lyngbys bedste udsigt

Hvis I drømmer om at starte hver dag med denne fabelagtige udsigt over Lyngby Sø, så er det nu, I skal handle. Det sker nemlig meget sjældent, at en mulighed som denne byder sig til – og her får I ikke bare en helt fantastisk udsigt over søen, I får også en flot og funktionel villa, der udgør den perfekte ramme om det gode familieliv. Arkitekten, der tegnede huset, i 1957 havde naturligvis øje for de betagende smukke omgivelser, og derfor er boligen da også centreret om de store vinduespartier, der giver imponerende view over området. Også da tilbygningen blev lavet i 2000, blev en arkitekt taget med på råd, så også her er funktionaliteten og æstetikken sat i højsædet.Den 1200 kvadratmeter store grund giver plads til en nærmest parklignende have med høje træer, grønne plæner og flere skønne terrassemiljøer, hvor solen og udsigten kan nydes ganske ugenert. En havelåge giver direkte adgang til de naturskønne stisystemer, der omgiver Lyngby Sø og de tilstødende naturområder, og I får desuden adgang til en privat bro, der deles med otte naboer.

Indenfor er stilen lys og indbydende med gennemtænkte materialevalg og en spændende og familievenlig planløsning. Fra entréen er der adgang til en stor, lys vinkelstue med smukke gulve i sildebensparket, gennemgående lysindfald og udgang til terrasse mod både syd og vest. I åben forbindelse med stuen finder I et stilrent Svane Køkken fra 2013 og derudover byder stueetagen på to flotte værelser og et badeværelse med badekar. I underetagen finder I endnu et badeværelse med brus og vaskesøjle, et velindrettet værelse, der kan indrettes som kontor, gæsteværelse eller andet, en hyggelig opholdsstue med udgang til vestvendt terrasse samt tre disponible rum. Med til ejendommen hører desuden et komplet garageanlæg, hvor biler og cykler kan holde i tørvejr.

Med adresse på Kongshvilebakken 70 får i måske Lyngbys bedste beliggenhed. Huset ligger højt i landskabet, så I får det optimale udsyn over den omgivende natur, og I bor for enden af en lukket vej, så I helt slipper for trafikstøj og unødige forstyrrelser. Børnene kan cykle til Engelsborgskolen, Lyngby Friskole, eller Bagsværd Kostskole på få minutter, og nærmiljøet byder desuden på gode indkøbsmuligheder og flere velrenommerede daginstitutioner. Lyngby er kendt for et aktivt foreningsliv, og når man bor lige ned til søen, er det især oplagt at melde sig ind i den lokale kano- eller kajakklub, der ligger i gåafstand fra adressen. På Lyngby Sø er sejl- og motorbåde forbudt, så her er der optimale forhold for kano- og kajaksejlads, ligesom Lyngby Bådfart jævnligt glider forbi i horisonten. Her har I med andre ord en attraktiv, arkitekttegnet villa med en stor, solrig have og byens bedste udsigt. Ring allerede idag, hvis du vil opleve alle disse herligheder, som de præsenterer sig i virkeligheden.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.