TILBAGE

Moselundsvej 2, Lynge

6 rum

185 m2

4.395.000

ELEGANT & CENTRALT

Elegante rammer omgiver jer i Lynge, når I gør denne smukke villa til jeres hjem. Huset er et helt perfekt valg til familien, for halvandet plan står til rådighed, og planløsningen forkæler vitterligt store som små, når flotte detaljer og veldisponerede kvadratmeter går hånd-i-hånd for at levere moderne boligforhold. Dette suppleres af en solfyldt, hyggelig have, mens prikken over i’et bliver beliggenheden, da I bor tilbagetrukket og alligevel centralt. Nemt og bekvemt følger I et stisystem til skole og institutioner eller udnytter nærheden til Lynge Bytorv med specialforretninger, restauranter og indkøbsmuligheder. Allerede udefra tager ejendommen sig flot ud, idet kontrasterne mødes via en nydelig facade. Villaen er fuldmuret, og det hele er velplejet, hvilket faktisk også gælder indenfor. Elinstallationerne er blevet opdateret, og lad os ikke glemme varmekilderne, der udgøres af naturgasfyret, de stemningsskabende brændeovne og er klinkegulvenes gulvvarme.

Netop klinkerne breder sig primært i stueplanet, hvor køkkenet eksempelvis tilgodeses af deres flotte islæt, der harmonerer med Vordingborg-elementernes stilfulde design. Her lader den indbyggede pejs knitrende flammer stå for baggrundslyden, mens vinen ånder i glassene, og middagen gøres klar til at blive præsenteret i spisestuen ved siden af. Etagens øvrige kvadratmeter er dedikeret til private gemakker, men I bliver ikke snydt for et uundværligt bryggers, så det er bestemt værd at få nævnt, før værelserne stjæler opmærksomheden. Det kan de dog med rette gøre, for der er virkelig tale om velplacerede soverum, der tilgodeser den pladskrævende familie.

I stueplanet finder I derfor tre værelser, hvoraf to af dem ligger side om side med badeværelset. Første sal følger trop med en luksuriøs forældreafdeling med soveværelse og eget bad. Bemærk, hvordan trvertinfliserne heroppe trækker en rød tråd til husets andet badeværelse, og glæd jer desuden over badekarret, der frister efter en travl dag på farten. En kæmpe stue optager en stor del af overetagen, så igen er samværet helt i højsædet. Boligen afrundes af kontoret, der især imponerer med de sydvendte vinduespartier, den franske altan og det kipførte loft. Nu mangler I blot at opleve haven, slænge jer på terrassen nyde oasen helt indtil sommeraftenerne bliver til lune nætter.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Helen Falkenberg

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6021   |   Mobil: 2214 3359
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.