TILBAGE

Nordre Strandvej 273B, Ålsgårde

6 rum

248 m2

13.595.000

UDSIGT OVER ØRESUND

Smukkeste udsigt til både Øresund og skov.

Oftest bliver man tvunget til at vælge. Skal det være bølgernes blå skvulpen, livet på vandet og solens spejling i den blikstille overflade, som man kaster synet på fra ens bolig? Eller skal det være den evigt skiftende kulisse af årstidens farver i trætoppene, hvis man er så heldig at få udsigt til skovens dybe, stille ro? På Nordre Strandvej 273B får I begge dele og mere til. Jeres kommende hjem er nemlig et af den slags højkvalitetsbyggerier, som ikke lader noget tilbage at ønske. Oplev selv de 248 lækre kvm. Velkommen til Ellekilde. Her er tale om den perfekte bolig for børnefamilien såvel som parret, der gerne vil opleve en dagligdag tættere på naturen.

I får havet og Hornbæk Plantage lige udenfor døren, og plantegningen giver plads til familielivets udfoldelser. Huset er oprindeligt opført i 2003, men væsentlig opdateret i 2021. I stueetagen består hjemmet af et imponerende køkken-alrum i åben forbindelse med stuen, et bryggers netop lavet i 2022, et dejligt værelse og et flot badeværelse, der er opdateret i 2021. Førstesalen supplerer med tre lækre værelser, det ene et stort forældresoveværelse med eget walk-in-closet, et tilstødende vaskerum, et virkelig lækkert badeværelse, opdateret i 2021 og endnu en udsigtstue.
Opholdsmiljøet i stueplan er beklædt med granitgulv, og der er gennemgående gulvvarme i hele huset. Det ensartede gulv matcher flot det stilrene udtryk, som oser fra snedkerkøkkenet fra Multiform i valnød, der er nyrenoveret i 2021. Det står med nye hårde hvidevarer og en smuk bordplade i Corian og bemærk desuden trappen til første sal, som også har granittrin.

Badeværelserne er, som nævnt, moderniseret i 2021, og her ligger granitgulv i cashmere white. Særligt førstesalens badeværelse byder på rolige stunder i spaen, som har en eminent udsigt takket være genistregen i form af vinduerne, der er ført til kip. Herfra tilgår I nemt jeres soveværelse med eget walk-in-closet, mens de resterende værelser er ideelle til børnene. Ligeledes kan en au pair eller teenageren få egen residens i stueplan, hvor værelset dog også kan anvendes som hjemmekontor eller gæsteværelse. Nyd sommeren i den nyistandsatte forhave med nedsænket terrasse i terræn, ligesom den spændende tagterrasse giver panoramavue til skov og vand. Generelt kan udsynet opleves mange steder på grunden, der også byder på en stor lækker garage og flere meget smukke rhododendron. I er desuden tæt på dagtilbud, station, Hellebækskolen og indkøbsmuligheder.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Helen Falkenberg

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6021   |   Mobil: 2214 3359
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.