TILBAGE

Hobrovej 217, Gravlev, Skørping

4 rum

230 m2

7.495.000

Flot og præsentabel villa

Lad jer forføre af denne indbydende villa, hvor alskens udfoldelsesmuligheder og imponerende naturrige omgivelser hører med. På Hobrovej 217 venter jer en imposant ejendom i palæstil med et smukt interiør, som er totalrenoveret i 2015-2016, og udbygningerne supplerer med plads til alt fra husdyr, biler og motorcykler til liberalt erhverv. Ejendommen er velplaceret midt i mangfoldig natur blandt skov, ådal, søer og engarealer, der knytter sig til Rebild Bakker og Rold Skov. Som børnefamilie tilgodeses I af byens tilbud i Skørping og Støvring.

I bosætter jer på en fantastisk naturgrund på omtrent tre hektar, der emmer af biodiversitet med en vældig variation af planter og dyr, som stortrives. I kan nemt spadsere ud på eftertænksomme gåture i skovområderne langs Lindenborg Å og Gravlev Sø samt smage på det rene vand fra Ravnkilden. Ydermere frister Rold Skov med store gravhøje, enorme lyngbakker og Danmarks mest udfordrende mountainbikebane.
I Støvring såvel som Skørping kan I sende børnene i skole, og de kan cykle ad en naturskøn rute udover det sædvanlige. Samtidig byder begge byer på gode pasningstilbud for de mindste samt velassorterede indkøbsmuligheder.
Forestil jer tilværelsen på denne matrikel, hvor I kan færdes ugeneret og nyde fuldkommen ro til lyden af den rislende kildebæk, der løber lige forbi huset. Det idylliske fristed beriger jer endvidere med udbygninger af flot kvalitet, hvor I kan udfolde jer med hobbyer af enhver art. Køretøjerne får læ i en dobbelt garage eller i carporten, som også har plads til to biler.
Sammen med udbygningerne kommer den anseelige ejendom til syne for enden af indkørslen, hvor den vækker beundring med hvid kvaderpuds og et sort mansardtag, der henleder tankerne på et klassisk og storslået palæ. Omkring huset ses en stor, hævet træterrasse, der fanger solen fra samtlige vinkler. Inden døre venter et anseeligt boligareal på 310 etagemeter, der emmer af æstetiske løsninger, skønne lysindfald og kvalitetsmaterialer. Lange, brede planker af douglasfyr fra Rold Skov udgør gulvene, og elegante skabselementer fra Svane præger udtrykket i køkkenet og badeværelserne. Foruden to værelser og et badeværelse i annekset rummer huset fem værelser, et gæstetoilet samt fem disponible rum i kælderen.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Andreas From Koop

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

  |   Mobil: 2169 9023
afk@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.