TILBAGE

Søndre Strandvej 38E, Helsingør

4 rum

134 m2

Solgt

SUBLIM UDSIGT TIL ØRESUND

Søger I et sted, hvor bolig og beliggenhed går op i en højere enhed? Så skal I vende blikket mod denne indbydende villa i Helsingør, som på ideel vis forener det bynære og naturskønne samt den nostalgiske charme og moderne komfort. Her får I et fristed, hvor lyse omgivelser, højt til himlen og en sublim udsigt over Øresund giver fortrinlige rammer om jeres nye tilværelse.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning med spændende indretningsmuligheder. Her er lyst og luftigt, og I mærker med det samme, at der er tale om et hjem med plads til at leve, ånde og vokse.

Boligens hjerterum er den rummelige opholdsstue med smukke stuklister, en elegant loftroset og en flot lofthøjde, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald og en smuk udsigt til vandet.

Oveni får I en hyggelig udestue, hvor I kan tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret. Køkkenet har god opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til de kulinariske udfoldelser. Middagen kan serveres i den smukke spisestue med klassisk stukloft.

Førstesalen rummer et badeværelse og to gode værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Desuden har begge værelser adgang til disponible rum. Tilmed er det ene værelse særlig dejligt med udgang til en altan, hvor I kan nyde udsigten til vandet.

Men herlighederne stopper ikke her. I kan også glæde jer til en anden sal med et rum, hvor ekstra charme tilføjes i form af de hyggelige skråvægge. Her er det kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Endelig råder kælderen over fire disponible rum og et vaskerum.

Udenfor kan I se frem til en flot, skrånende grund med en nydelig terrasse, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at indtage frokosten under åben himmel, mens I beundrer det betagende vue over vandet. Som prikken over iet er der nedgang til vandet via badebroen.

Beliggenheden er pragtfuld med kort afstand til Helsingør Bycenter og gågaden med lækre spisesteder, spændende butikker og dagligvareindkøb, mens stranden sætter tempoet ned med svalende dukkerter eller afslappende gåture. Ligeledes finder I bus, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot én kilometer. Afslutningsvis får I nem adgang til Helsingør Station og motorvejen, hvorfra København kan nås på omtrent 40 minutter.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.