TILBAGE

Nordre Strandvej 109, Hellebæk

19 rum

500 m2

22.000.000

Åbent hus med tilmelding

Liebhaveri med havudsigt

Åbent hus - Søndag D. 21.08 kl. 10:00 - 16:00

Det bliver på Nordre Strandvej 109, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her kan vi med største fornøjelse slå dørene op til en af Hellebæks smukkeste villaer, som er opført i 1891. I kan se frem til 500 kvm ejendom med 112 kvm kælder, hvor hovedbygningen suppleres af et anneks med to lejligheder, med egen indkørsel, der med fordel kan udlejes. Velkommen til.

Den fuldstændigt gennemførte, mageløse og unikke liebhaversjæl, som venter jer inden døre, fornemmes tydeligt, som I ankommer til adressen, hvor en flot port svinger op for jer. Bag den venter boligen, der er bygget af samme stof, som eventyr er gjort af. Og selv H.C. Andersen kunne ikke have skrevet det smukkere end virkeligheden med synet af Øresund i baggrunden.

Der venter jer finurlige og klassiske detaljer, som kun ses i byggerier med så flot en alder som denne. Ligeledes vil I betages af loftsmalerierne, loftshøjden og udsigten, som I bevæger jer gennem boligen, der i stueetagen består af fem stuer, en spisestue, en imponerende hall, et badeværelse, et køkken og to disponible rum.

Alt sammen suppleres på førstesalen af syv værelser og to badeværelser, mens anden salen byder på en selvstændig lejlighed med to værelser, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med spisestue og stue. I kælderen findes der flere disponible rum, herunder vaskerum og vinkælder.

Det er næsten svært at vide, hvor rundvisningen skal starte i villaen, der balancerer perfekt mellem moderne, funktionelle løsninger som ses i det stilrene køkken, mens den originale charme er bevaret. I er ikke i tvivl om, som I bevæger jer gennem rummene med smukke sildebensgulve, høje paneler og nydelige vinduer, at hjemmet kan fortælle mange historier.

Kommende yndlingsrum kunne blive de to mindre stuer med hvælvede glaspartier mod vandet, hvor en drøm af et hjemmekontor eller en mindre spisestue vil gøre sig godt til morgensolen. Dog kan badeværelset på førstesalen med dets lyse nuancer og badekarret på løvefødder også noget ekstraordinært, og det samme kan siges om den store spisestue til selskaber.

Udvendigt er beliggenheden tænkt ind, så I fra flere terrasser kan nyde synet og lyden af havets brusen, mens de velvoksne træer sætter kulør på omgivelserne. Lad morgenen starte med en dukkert, inden løbeturen kan gå til Hammermølle Skov. Til fods når I også dagtilbud, skole og stationen hurtigt, hvortil indkøbene kan klares på cykel eller i bil.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Rasmussen

Indehaver

  |   Mobil: 4418 1000
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.