TILBAGE

Roskildevej 187A, Freerslev, Hillerød

9 rum

349 m2

3.998.000

ENERGIMÆRKE A10

Midt i Freerslev ligger denne historiske ejendom, som i en periode på over 100 år dannede ramme om skoleelevers dannelse. I dag udgør den imidlertid et fantastisk hjem for to familier eller bofællesskabet, på hele 349 kvadratmeter. I ejendommen er der installeret et nyere jordvarmeanlæg, der giver et flot energimærke A10. Nærmiljøet er præget af landlig idyl, og I vil elske at bo og færdes i Freerslev, hvor naboskaber blomstrer. Naturen karakteriserer også området, og især skoven Freerslev Hegn er et oplagt udflugtsmål. Skal der provianteres, er der få kilometer til Hillerød og Gørløse, der begge byder på indkøbsmuligheder og alt til familielivet. Det er svært at begribe, at denne velholdte ejendom blev til i 1727. Bygningen fremtræder flot med gul facade og hvide sprossevinduer, og det stråtækte tag vidner om det fortidige ophav. Bagom bygningen kommer gårdspladsen til syne, som udgør et romantisk refugium med frodige planter og solrige kroge. Glæd jer også til de solrige træterrasser, orangeriet og det praktiske udhus. Med bopæl her bliver I en del af historien. I 1790 blev ejendommen til Freerslev Skole, og den havde dette virke helt frem til 1928, hvorefter skolen flyttede til Nørre Herlev. Der ses fortsat levn fra tiden som undervisningsinstitution i boligen, og mange øvrige detaljer er ligeledes velbevarede og tilfører charme og karakter. Ikke desto mindre får I et flot moderniseret og vedligeholdt hjem, og de mange kvadratmeter byder på utallige udfoldelsesmuligheder.
Hallen byder velkommen med changerende gulvfliser, rustikke, tværgående bjælker og kig til førstesalen. Dernæst træder I ind i køkken-alrummet, hvor fliser og loftsbjælker fortsætter, og Bekkasin-ovnen bidrager til følelsen af forhistorie. I drager fordel af gulvvarme i hele stueetagen, og lysindfaldene er ligeledes fortrinlige særligt i den sydvendte dagligstue, hvor daglyset strømmer ind fra tre sider. Denne del af boligen byder endvidere på et badeværelse og et bryggers, mens den resterende længe er allokeret til tre store værelser samt et badeværelser. Førstesalen råder over en stue og to disponible rum.
Den anden bolig med egen indgang kan med fordel benyttes af endnu en familie og råder over et pænt badeværelse samt et stort køkken-alrum og en dagligstue i stueplanet samt endnu en stue og et værelse og et disponibelt rum på førstesalen.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Rasmussen

Indehaver

  |   Mobil: 4418 1000
mr@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.