TILBAGE

Ole Piis Vej 16, Hornbæk

5 rum

102 m2

7.500.000

FISKERHUS I 2. RÆKKE

Velkommen til hyggelige Hornbæk Havn, der har den lækre badestrand som nærmeste nabo. I anden række til netop sandstrand og bølgeskvulp finder I dette charmerende fiskerhus, der er opført i 1990. Den grå facade får modspil af det røde tegltag, og inde som ude er der et væld af muligheder for rette køber. Særligt naturelskeren vil takke ja til Ole Piis Vej 16, da denne sjældent udbudte beliggenhed ikke kan findes meget bedre. Velkommen indenfor. Snoede gader, flotte facader med kendetegn fra ældre byggeskik og stakitter, som de ikke laves mere, baner vej fra byen til jeres kommende hjem, hvorfra I kan dufte og mærke brisen fra vandet.
De 102 kvm fordeler sig over halvandet plan, og stueetagen har køkken, spisestue og stue ud i ét. Dertil hører et bryggers, et gæstetoilet og en frisørsalon. Førstesalen bidrager med to værelser, en rummelig repos og et badeværelse, hvorfor I næsten ikke kunne drømme om bedre rammer til jeres dagligdag. Ikke alene er kvadratmeterne anvendelige, de er også gennemført idylliske med loftsbjælker, fine, finurlige detaljer og et køkken, der næsten fremtræder romantisk og landligt i sin stil. Det bliver særligt alrummet, I vil samles i, da I her kan vægte samværet på tværs af lektielæsning, kartoffelskrælning eller måske et brætspil i sofasektionen. Nær køkkenet er det oplagt at stille spisebordet, som kan rumme venner og familie til fredagsmiddage, ligesom I om sommeren kan tage gårdhaven i brug til formålet. Gæstetoilettet og det funktionelle bryggers må kategoriseres som bonusser, hvor særligt sidstnævnte er ideelt til vaskefaciliteterne. Videre tilgås i salonen, en kuriøs detalje, som giver jer mulighed for at etablere et liberalt erhverv, ligesom I kan vælge at inddrage pladsen i den mere hjemlige indretning. Måske som et ekstra værelse, hvis I har behov for mere end de to, som ligger rummelige og skønne på førstesalen med et badeværelse imellem sig.
Går I uden for matriklen, leder få skridt jer til stranden og vandet, ligesom I om sommeren kan nyde nærheden til iskiosker og caféer. Hornbæk Plantage er ligeledes i gåafstand, og både stationen, dagligvareindkøbene, dagtilbud og Hornbæk Skole nås på få minutter til fods. I får kort sagt det bedste fra to verdener på adressen, der giver jer alt til hverdagen, mens naturen også kan få lov til at fylde

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Rasmussen

Indehaver

  |   Mobil: 4418 1000
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.