TILBAGE

Danstrupvej 4, st., København Ø

4 rum

100 m2

7.750.000

200 ETAGEMETER VILLALEJL.

I det attraktive Lundehuskvarter, der er beliggende på Ydre Østerbro lige på kanten til Hellerup, finder man denne lyse og moderne villalejlighed, der byder på ikke mindre end 200 velindrettede etagemeter. Lejligheden er placeret i en mondæn ejendom fra 1923, der er omgivet af en solbeskinnet have, hvor I får fornøjelsen af en skøn, vestvendt terrasse og et væld af frugttræer, -buske og højbed, så I kan blive selvforsynende med både grøntsager, æbler, blommer, kirsebær, figner, blåbær og jordbær. Lejligheden har privat råderet over 400m2 have/terrasse.
Huset indeholder kun to lejligheder og er løbende renoveret og vedligeholdt senest i 2019 hvor kælderen er fuldt moderniseret - blandt andet med omfangsdræn, gulvvarme og varmegenvindingsanlæg.

Området udgør den perfekte kombination af skøn natur og nærhed til Københavns mange tilbud og muligheder. Her bor I nær Emdrup Sø og Park, Lersøparken, Mindelunden og Dyssegårdsparken, og samtidig tager det kun tyve minutter at cykle de fem kilometer til Hovedbanegården. Endelig har I gåafstand til indkøb, pasningstilbud og Lundehusskolen.

De mange kvadratmeter er fordelt på to etager. Stueetagen blev renoveret i 2013/14 og står i flot og indflytningsklar stand med en gennemført indretning og behagelig atmosfære. Boligens naturlige samlingspunkt er de to smukke stuer en suite med lyse plankegulve og store sprossevinduer, der sikrer et godt lysindfald. Fra stuen er der mulighed for at slå dørene op til den skønne, vestvendte terrasse, der nærmest indbyder til mindeværdige stunder i solnedgangens skær. Stueetagen byder desuden på et lækkert soveværelse med skabsvæg, et lyst og dejligt børneværelse, et gæstetoilet samt et stilrent køkken med hvide, grebsfri elementer fra HTH og armaturer fra Dornbracht. Trappen til underetagen er placeret i den nydelige entré, og den viser vej til 100 nyrenoverede kvadratmeter, der er indrettet med en eksklusiv vinkælder, et praktisk bryggers med moderne vaskefaciliteter, et eksklusivt badeværelse med badekar, bruseniche og dobbelt håndvask fra Borderstone samt tre disponible rum, der kan indrettes som kontor, gæsteværelse, fitnessrum eller andet. Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Gennemgående snedkerarbejde er udført i massivt, dansk egetræ af de samme snedkere, som står bag Nomas velkendte interiør. I vinkælderen med plads til 500 flasker er der brugt bruneret kobber som inddækning og den tre meter høje vinreol udnytter flot den oprindelige trappeopgang. En virkelig spændende bolig til den kræsne køber. Ring allerede i dag og hør nærmere.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Annette Schat-Holm

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6008   |   Mobil: 4058 2829
ash@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.