TILBAGE

Trelleborggade 20, 4. mf., Nordhavn

3 rum

102 m2

6.800.000

LYS OG MODERNE I NORDHAVN

Flot oprindelig 4 værelses lejlighed tæt på den fælles tagterrasse.

Hvis drømmen er en lys og velindrettet lejlighed beliggende i den veletablerede del af Nordhavn, så er denne bolig lige det, I søger. Her får I mulighed for at flytte ind i en flot og gennemført lejlighed med stor altan på vest- og nordsiden af bygningen, så I kan nyde udsynet over vandet, mens solen går ned bag byens tage. Beliggenheden er på en gang tæt på alle byens mange tilbud og samtidig dejlig privat, så livet kan nydes ganske ugenert såvel inde som ude. Bare få hundrede meter fra hoveddøren kan I tilgå metrolinjen ved Nordhavn st., og S-tog fra Nordhavn St. kort derfra ligesom skole, pasningstilbud og indkøb nås på rekordtid. Alt hvad hjertet måtte begære af hyggelige caféer, Big Bio, velrenommerede restauranter og spændende specialbutikker er tilsvarende inden for rækkevidde.

Lejligheden er placeret på fjerde sal i en ejendom fra 2016, der er opført med tanke på lavt forbrug, stilrene materialer og høj komfort. Når I får nøglerne til hoveddøren, bliver I samtidig medlem af en veldrevet og økonomisk velfunderet ejerforening, og ejendommen byder desuden på dørtelefon, elevator og en fantastisk, fælles tagterrasse, der frister med masser af sol, en betagende udsigt og ikke mindst hyggeligt samvær med gode naboer. Indenfor er stilen lys og indbydende med gode materialevalg og en stilsikker indretning. Der er intelligent gulvvarme i alle rum og en gennemtænkt og fleksibel planløsning, der gør det muligt at tilpasse lejligheden til Jeres ønsker og behov.

Allerede når I træder indenfor, vil I med garanti lade Jer betage af de smukke, lyse Dinesen gulve, der går fra entréen og ind i det store, lyse opholdsmiljø, hvor køkken, spisestue og opholdsstue er samlet i et. Det stilrene køkken er fra HTH og er udstyret med hvidevarer af højeste kvalitet, mens stuen byder på masser af plads til både spisebord og bløde sofaer. De store vinduespartier sikrer et flot lysindfald i rummet, og to glasdøre gør det muligt at åbne op til altanen, der indgår som en integreret del af boligen i de lyse måneder. Det store soveværelse har indbyggede skabe og tilhørende badeværelse med bruseniche med Grohe Rainshower og væghængt toilet, og dette interiør går igen i lejlighedens andet badeværelse, der har indgang fra entréen. Endelig er der yderligere 1 godt værelse. Det er oprindeligt en 4 værelses lejlighed, og der er derfor mulighed for at etablerer et værelse yderligere som anvist på den alternative plantegning. Hvis I søger en moderne og indflytningsklar lejlighed tæt på både vand og by, så er Jeres drømmebolig lige her.

Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Brian Schultz

Indehaver

Direkte: 8844 6009   |   Mobil: 2611 9380
bs@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.