TILBAGE

Ahornsgade 25, 2. TV., København N

3 rum

71 m2

4.750.000

FANTASTISK BELIGGENHED

Klassisk stor 2-værelses lejlighed på Indre Nørrebro

Fantastisk beliggenhed ved Sankt Hans Torv

Nu er der mulighed for, at denne lyse og rummelige lejlighed kan blive dit nye hjem. Her kommer du til at bo på en af de mest attraktive adresser på Indre Nørrebro, hvor du får glæde af et sprudlende nærmiljø med mange spændende special- og antikvitetsforretninger, Sankt Hans Torvs hyggelige caféer og de Københavnske søer, der venter bare fem minutters gang fra hoveddøren.
Kvarteret er på en gang hyggeligt og livligt med kort afstand til Fælledparkens grønne områder og Assistens Kirkegården. De hyggelige caféer og spisesteder har plads på hvert et gadehjørne, specialbutikkerne ligger side om side på Elmegade og Ravnsborggade og du har bare tre minutters gang til Nørrebrogades pulserende handelsstrøg.
Den 71 kvadratmeter store lejlighed består af en dejlig, stor stue med eftermiddagssol, et soveværelse med skabsplads og formiddagssol, et klassisk københavner-køkken med hvide elementer, gaskomfur og nyere opvaskemaskine og køleskab samt et pænt flisebadeværelse med brus. Stilen er klassisk og elegant med smukke, lyse plankegulve, flotte stuklofter og hvidmalede fyldningsdøre, og de velplacerede vinduespartier sikrer et godt lysindfald og en god atmosfære i boligen. Hvis det ønskes, er der mulighed for at dele
stuen op i to, så lejligheden kan rumme en lille familie eller to venner.
Lejligheden er placeret på 2. sal i en velholdt ejendom fra 1887, der imponerer med et rigtig hyggeligt gårdmiljø, hvor borde og stole står klar til at danne rammen om den gode nabohygge i sommermånederne. Som indehaver af lejligheden får du desuden råderet over et rummeligt loftsrum med plads til opbevaring ligesom du får fri adgang til den velfungerende vaskekælder.
En hyggelig og indflytningsklar lejlighed med masser af muligheder. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Brian Schultz

Indehaver

Direkte: 8844 6009   |   Mobil: 2611 9380
bs@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.