TILBAGE

Brobergsgade 16, 1. th., København K

3 rum

72 m2

Solgt

SOLRIG ALTAN

Flot Christianshavnerlejlighed i indflytningsklar standSydvestvendt altan
I hjertet af Christianshavn finder I denne charmerende 2-værelses lejlighed, der med sine 72 veludnyttede kvadratmeter udgør den perfekte ramme om singlen eller parret, der drømmer om et nænsomt renoveret hjem med gode materialevalg og en helt unik atmosfære. Her får man hjemme i et af Københavns mest eftertragtede og hyggelige kvarterer, der både rummer liv, by, natur, vand og masser af forskellige aktiviteter. Man kan gå eller cykle til alt fra spændende specialbutikker til berømte caféer, og fra adressen er der bare fem minutters gang til metroen, ligesom der er kort afstand til både Operaen, teatrene og bylivet i det hele taget.
Den ægte Christianshavnerstemning finder man også inde i lejligheden, hvor mange originale detaljer står i flot kontrast til en lys og moderne indretning. Når man træder ind ad hoveddøren, mødes man af en indbydende entré, der viser vej til et flot køkkenalrum, hvor et moderne køkken med hvide grebsfri elementer er placeret i åben forbindelse med en skøn spisestue. To glasdøre forbinder køkkenet med en dejlig, sydvestvendt altan med udsigt til det hyggelige gårdmiljø og Vor Frelser Kirke. Her er der god plads til både bord og stole, og der er masser af sol fra middagstid og til langt ud på de lange, lyse sommeraftener. Fra alrummet er der direkte adgang til en elegant opholdsstue med flotte plankegulve, stukloft og nye radiatorskjulere. Endelig byder lejligheden også på et dejligt soveværelse og et velindrettet badeværelse med separat bruseniche.
Boligen er placeret på første sal i en klassisk og smuk ejendom fra 1902 med en dejlig, grøn og fælles gårdhave, hvor der er borde og stole, så man også har mulighed for at nyde udelivet sammen med sine gæster og få en snak med naboerne. En virkelig flot og gennemført lejlighed med en beliggenhed i absolut særklasse.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.