TILBAGE

Rådhusvej 72, 2. TV., Helsinge

5 rum

116 m2

3.550.000

Penthouse midt i Helsinge

Penthouse med både altan og tagterrasse.

Helsinge er en moderne handelsby i vækst omgivet af den smukkeste natur. Byen byder på et rigt kulturliv for alle aldre med svømmehal, biblioteker, kultursal og masser af sportsfaciliteter med bla. 6 idrætshaller. Her bor du midt i Helsinge Bymidte, i gåafstand til alt, 100 meter til gågaden med caféliv og butikker, bla. Danmarks største Kvickly. Indenfor under en kilometer finder både togstation, svømmehal, idrætshaller, bibliotek, kulturhal, skoler, gymnasium, fitness mv., så her er alt hvad du behøver i nærområdet. Skal du til stranden er der kun 10 km. til den smukke populære badestrand i Tisvilde og de øvrige strande og smukke natur på Nordkysten er også tæt på.

Lejligheden er netop færdig bygget og fremstår klar til indflytning. Byggeriet er af høj kvalitet hele vejen igennem med gode materialevalg både ude og inde. Der er elevator i ejendommen og gode parkeringsforhold lige foran ejendommen, også mulighed for opladning af elbiler.

Lejligheden indeholder entré med plads til overtøj og sko. Hyggeligt køkkenalrum med flot hvidt Svane køkken med alle hårde hvidevarer og god skabsplads. Fra stuen er der udgang til dejlig altan, hvor solen kan nydes, der kan grilles og slappes af. Godt soveværelse med smuk udsigt til kirken. Yderligere 2 gode værelser og et virkelig lækkert badeværelse med flotte fliser og lækkert sanitet. Fra køkkenalrummet er der trappe op til en hyggelig stue/værelse med udgang til lækker solrig tagterrasse med den vildeste udsigt over Nordsjælland. Hele lejligheden har flotte egeplanke gulve.

Kom og kig og flyt ind når det passer dig.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Annette Schat-Holm

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6008   |   Mobil: 4058 2829
ash@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.