TILBAGE

Skinderskovvej 65, Herlev

5 rum

100 m2

Solgt

HJORTESPRING -192 EGTAGEMETER

I Hjortespring i det nordlige Herlev ligger denne gennemrenoverede villa på en fredelig vej. Flot natur breder sig til alle sider, og samtidig er I placeret yderst attraktivt med henblik på hverdagens fornødenheder. Villaen er velindrettet og gjort i et stilrent udtryk, mens haven er overordentligt solrig.

Skov og eng finder I bare få hundrede meter fra hoveddøren, og det samme er i øvrigt tilfældet for Hjortespring Golfklub. Skole, pasningstilbud og indkøb kan tilgås inden for en radius af omtrent én kilometer, og bare lidt nede ad vejen møder I fortrinlige idrætsfaciliteter og et ridecenter. Indfaldsvejene mod København nås hurtigt, så I kan være på Rådhuspladsen i løbet af et kvarter.

Ejendommen fremstår med en klassisk gulstensfacade, og i 2021 bliver taget udskiftet. I løbet af de seneste ti år er villaen istandsat fra kælder til kvist, og arbejdet har inkluderet forbedringer af både strukturel og æstetisk art. Kælderen er eksempelvis forsynet med omfangsdræn, blevet isoleret efter nutidens standard og fået et nyt, epoxycoated betongulv. Badeværelset er fra 2018.

Hjemmet centrerer sig omkring det markante opholdsrum i stueplan, hvor køkken og stue er arrangeret i delvis åben forbindelse. Ind ad de mange brede vinduer modtages et rigt lysindfald, og selve køkkenet er udført i et elegant, enkelt design. Bag dobbeltdøre er viktualierummet gemt af vejen, mens udestuen bliver en naturlig del af køkkenet.

Beboelsesarealet er 100 kvadratmeter, og hertil kommer videre 92 kvadratmeter i kælderen. Stueplanet afrundes af to værelser og et badeværelse, kælderen indeholder et multirum, et vaskerum samt syv disponible rum med adskillige anvendelsesmuligheder. På førstesalen ses et stort disponibelt rum.

Haven vender mod vest, og på terrassen tilgodeses I af rigelige mængder sol. Høje træer, et lækkert udendørsbad en græsplæne med nedgravet trampolin og en kraftig hæk bidrager til den gode stemning, og endelig har I en carport, et cykelskur og et drivhus.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.