TILBAGE

Strynøgade 4, 3., København Ø

5 rum

182 m2

10.300.000

Åbent hus med tilmelding

Fantastisk lejlighed med smukke detaljer

Åbent hus - Søndag D. 21.08 kl. 13:00 - 13:20

Er I på udkig efter en flot lejlighed med 6 værelser på en attraktiv adresse centralt på Østerbro, så er det nu, I skal kigge med. Denne lejlighed er placeret i det fredelige Øgadekvarter, hvor I bor tæt på Østerbrogades livlige cafémiljø og mange gode indkøbsmuligheder og samtidig i gåafstand fra Fælledparken, Søerne, Kildevældsparken, den hyggelige Sankt Kjelds Plads, Strandparken ved Svanemøllen, samt Metro stationen ved Poul Henningsens Plads. Nærmiljøet byder desuden på en hyggelig legeplads, flere velrenommerede pasningstilbud og gode skoler.

Indenfor fremstår lejligheden i fantastisk flot og indbydende stand med smukke, hvidmalede plankegulve, loft til kip og en skøn atmosfære. Når I træder ind ad hoveddøren, mødes I af en lys og hyggelig entré med masser af skabsplads og et rustik vindue som giver massere lys indenfor den lyse stue, der slår den gode stemning an. Fra entreen er der adgang til det store køkken alrum med loft til kip, der på en gang fremstår klassiske og moderne takket være den spændende planløsning. Derfra er der adgang til den ekstraordinære stue med højt til det flotte runde loft. Det elegante køkken alrum er placeret i åben forbindelse med flot og funktionelt køkken med sorte fronter og bordplader. Boligen byder herud over hele 3 soveværelser hvoraf et er masterbed room med eget walk in closet og dertilhørende badværelse rummeligt soveværelse. Lejligheden har privat tagaltan med udgang fra lejligheden.

Lejligheden er beliggende i smuk og meget karakteristisk ejendom fra 1885, der oprindeligt blev bygget til Søværnets officerer, og som den dag i dag udgør en charmerende og fredelig tidslomme midt i byens vrimmel. Ejendommen har flotte opgangspartier, hyggeligt gårdmiljø med plads til leg og afslappende stunder, cykelkælder, tørrekælder og kælderrum til opbevaring. En særdeles lys og velholdt bolig med en beliggenhed i absolut topklasse. Ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Annette Schat-Holm

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar MDE

Direkte: 8844 6008   |   Mobil: 4058 2829
[email protected]Bestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.