TILBAGE

Årbygade 15, Årby, Kalundborg

10 rum

200 m2

2.095.000

Hvad er din drøm?

Har I længe gået med overvejelserne om at prøve noget nyt? At flytte til en mindre by, hvor børnene kan færdes trygt, mens I stadig er tæt på hverdagens destinationer? Måske er børnene flyttet hjemmefra, men åbne overfor muligheden for at bo flere generationer under samme tag? Uanset jeres udgangspunkt kan Årbygade 15 i Årby nær Kalundborg noget helt specielt.

Den flotte, hvide ejendom med det elegante tag, der breder sig på 190 kvm i halvandet plan med 159 kvm kælder, tilbyder jer et væld af muligheder. Både hvis I skal flytte sammen med børn og børnebørn, hvis I er to hold venner, der gerne vil lave et minikollektiv, eller hvis I er en helt almindelig familie, som måske drømmer om at starte selvstændigt erhverv på bopælen.

Boligen er indflytningsklar, så I kan boltre jer i to stuer en suite, en udestue, et køkken, et gæstetoilet og et værelse foruden fire disponible rum i stueetagen, mens førstesalen byder på et disponibelt loftsrum over erhvervsdelen, hvortil boligen har tre værelser og et badeværelse på toppen. Dertil er der i villaens kælder et bryggers, et badeværelse og tre disponible rum, der suppleres af yderligere to disponible rum under erhvervsbygningerne. Ejendommen har gennemgået en stor istandsættelse fra 2006-2010.

Haven er fyldt med frugttræer som æbler, pærer, blommer og figner samt bærbuske og en stor urtehave, hvor I kan være selvforsynende. Ydermere får I et stort drivhus med vindruer, og så er der rideskole, skole og daginstitution i nærheden, mens Kalundborg og kysten nemt nås.

Kalundborg er en by med mange muligheder, både indkøbs- og erhvervsmæssigt. Infrastrukturen er der også tænkt på i det folketinget har besluttet at udvide motorvejsnettet helt til Kalundborg. Udvidelsen forventes at påbegynde i 2022.
Mulighederne er mange - kontakt os gerne i dag for fremvisning af denne skønne ejendom.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Christel Ulvig Arnfjord

Indehaver

Direkte: 3242 6141
cua@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.