TILBAGE

Engvej 10, Ejby, Lille Skensved

3 rum

195 m2

5.395.000

Naturskøn beliggenhed

Omgivet af skønne naturområder, grønne marker med græssende heste, finder I denne fantastiske villa, der udgør det optimale hjem for jer, der drømmer om en lys og moderne bolig med en beliggenhed langt ud over det sædvanlige.
Huset er opført i 2005, og præsenterer sig flot med gråblå facade, hvide vinduesrammer og sort cementstenstag, der passer perfekt ind i de grønne omgivelser. Alt er løbende renoveret og vedligeholdt og boligen står i flot og nymalet stand med gulvvarme i alle rum
undtagen værkstedet. Bag huset venter en dejlig kuperet have, der er dekoreret med store klippestykker, der skal lede tankerne hen på de norske fjelde.

Indenfor får I 195 flot indrettede boligkvadratmeter fordelt på to etager samt 39 kvm kælder..
Underetagen byder, foruden værksted og opbevaringsrum, på et praktisk og meget rummeligt bryggers fra 2020 med egen indgang, centralstøvsuger, nyt gasfyr fra 2019. Her får I meget skabsplads, vaskemaskine, tørretumbler, desuden er der god plads til træningsudstyr, som f.eks. en romaskine, yogamåtte eller lignende. I ledes videre ud til en indbydende entré, hvor gulvet er belagt med smukke italienske keramiske fliser. Den flotte, specialdesignede trappe i lakeret stål og trin af røget eg leder vej til overetagen. Underetagen afrundes af et badeværelse med brus, og et stort kontor/værelse med udgang til sydvendt terrasse. Her finder I de samme italienske keramiske fliser, som på gulvet som i entréen. På øverste etage får I et stort, sammenhængende opholdsmiljø fyldt med flotte detaljer, som for eksempel gulve i røget eg, den
gavmilde loftshøjde og ovenlysvinduer, der sikrer et eminent lysindfald. Køkkenet, med en fantastisk udsigt over mosen, er fra Invita, og er udstyret med Corian bordplader og integrerede hårde hvidevarer fra Siemens. Fra både stue og køkken er der udgang til den store, træterrasse, der omgiver huset og giver jer et betagende udsyn, og som fører om til den skrående baghave, som støder op til den nærliggende rideskoles hestefolde. Etagen afrundes af et lækkert badeværelse med brus og et dejligt soveværelse med tilhørende walk-in closet og udgang til den skønneste, vestvendte svalegang, hvor solen kan nydes fra første parket.

Villaen er beliggende i naturskønne Ejby, hvor I finder både skole, pasningstilbud, gode indkøbsmuligheder, fitnesscenter og mange forskellige idrætstilbud, heriblandt en tennisklub. På Engvej bor I desuden tæt på det fredede naturområde ved Ejby Mose, hvor I vil opleve et rigt dyreliv med fugle og råvildt. Der er godt tre kilometer til Lille Skensved og knap ti minutters kørsel til Køge Centrum og Køge Nord Station, hvorfra Regionaltoget bringer jer til København på ca. 20 minutter. En helt igennem spændende bolig, der frister med en lys og moderne indretning og en virkelig smuk beliggenhed. Tilbage er der kun at opleve hele herligheden med egne øjne.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Kontakt

KONTAKT MIG HVIS DU ER INTERESSERET I DENNE BOLIG?

Michael Ohm

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Direkte: 3242 6147   |   Mobil: 2728 1500
ohm@jespernielsen.dkBestil fremvisning

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.