TILBAGE

Vollerupvej 11, Sørbymagle, Slagelse

7 rum

231 m2

Solgt

I PAGT MED NATUREN

Morgensolen byder en ny dag velkommen til den ene side, mens de smukkeste solnedgange farver marklandskabet til den anden. Rådyr og fasaner betræder jordens knap tre hektar, der er godkendt til skovrejsning og jagt. Imens breder haven sig som en blomstereng med shelter og plads til biavl og høns, men vi har gemt det bedste til sidst. Idyllisk toner den stråtækte ejendom nemlig frem, og indenfor er fritlagte bjælker og knitrende flammer fra pejse og brændeovne alt sammen med til at skabe en charmerende stemning. Prikken over iet sættes dog af atelieret, der er opført med naturens sceneri in mente.
Foruden boligkvadratmeterne får I glæde af en dobbeltcarport med et redskabsrum fra 2017/2018. Et anneks pryder også grunden med flere disponible rum, toilet og et værksted foruden en hems. Her kan den kunstneriske inspiration flyde frit. Teenagere vil også finde annekset interessant, og det samme gælder sandsynligvis gæster eller måske jagtklubben.

Både anneks og beboelsen har fået skiftet stråtaget i 2018, og i det hele taget ses et moderne islæt, der er nøje afstemt med omgivelser og den sjælfulde dybde, som selvfølgelig mærkes i et hus fra 1900. Istandsættelserne tog allerede form i 1975, men der er fra 2017 til 2021 udført yderligere forbedringer. Listen er bestemt ikke kort, men vi kan fremhæve udskiftningen af vinduerne og dørene
i 2017 og varmepumperne fra 2018. Gulvet i stueplan skal dog ikke glemmes. I 2021 blev det afhøvlet i stueplanets to stuer en suite, mens den separate spisestue mod øst fik helt nyt gulv.
Etagen rummer også et gæstetoilet, et badeværelse og et bryggers, men især køkken-alrummet stjæler opmærksomheden som følge af den fuldendte landstil med hvide fyldningsfronter, mørkt klinkegulv og bjælkeloft. På førstesalen venter to værelser, reposen, et walk-in-closet og endnu en stue. En brændeovn fra 2019 luner heroppe, mens udsigten over vidderne imponerer.

Adressens fordele er svære at opliste, for alene haven er i særklasse med huse til biavl fra 2018, shelter, bålplads og frodig beplantning omkranset af ugenerede, skovklædte rammer. Vi afrunder derfor med at nævne, at Vollerups tilbud nås på under fem minutter, mens Slagelse og motorvejen også er let tilgængelige.

Har du fundet din drømmebolig? – ellers skriv dig op i vores køberkartotek her

Salgsvurdering

Skal vi sælge dit hjem?

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Hos Jesper Nielsen ønsker vi at skabe ekstra værdi for vores kunder. Vi har en anderledes vinkling på boligmarkedet, hvor værdiskabelse, præsentationen af vores kunders hjem og markant synlighed, der samlet set sikrer, at vi rammer flest mulige købere til vores kunders HJEM.