Artikel

UNIK & MODERNE VILLA

25. marts 2021

Adresse: Gammel Holtevej 56, 2840 Holte

Denne stilfulde villa stod færdig i 2020, og foruden en moderne planløsning med store, luftige opholdsrum kan I glæde jer over en helt fantastisk beliggenhed på en fredelig bakketop med udsigt over områdets skønneste natur.

De store naturoplevelser venter bare en kort gåtur fra hoveddøren, hvor I finder både Søllerød Naturpark og Rude Skov og der er blot fire kilometer til Vedbæk Strand, der er et oplagt udflugtsmål i sommermånederne. Samtidig bor i lige i nærheden af både golfbane, tennisklub, rideskole og kulturinstitutionen Mariehøjcentret, og I har bare fem minutter på cykel til indkøb, daginstitutioner og den eftertragtede Trørød Skole med boldbaner og swimmingpool. Endelig stopper bus 150S lige rundt om hjørnet og fragter jer til Nørreport Station, ligesom der er nem adgang til motorvejsnettet, så turen til Københavns bymidte kan klares på blot 25 minutter.

Villaen ligger højt i terrænet, så I er komfortabelt hævet over vejens sparsomme trafik, og samtidig har I en skøn udsigt over det grønne kvarters bløde bakker og små skovstykker. Den høje beliggenhed giver samtidig masser af lys og luft omkring ejendommen, og det fornemmes tydeligt i den store opholdsafdeling. Huset passer med sine facader i oliekogt træ perfekt ind i de naturskønne omgivelser, og der er virkelig tænkt over både materialevalg og indretning, så I får mulighed for at flytte ind i en imponerende flot bolig udført i de bedste naturmaterialer, der kræver et absolut minimum af vedligeholdelse. Med solceller, varmepumpe og Energimærke A2020, får I fornøjelse af lave driftsomkostninger og gulvvarme på begge etager.

Foruden de 241 flot indrettede boligkvadratmeter, får I også en stor, solbeskinnet have med en delvist overdækket terrasse samt et 50 kvadratmeter stort anneks med et kontor, toilet og thekøkken, der naturligvis er holdt i samme eksklusive stil som hovedhuset. Indenfor bliver I forkælet med et væld af moderne bekvemmeligheder, der gør hverdagen mere komfortabel. Stueetagen er indrettet med et stort opholdsområde, hvor køkken, spisestue og opholdsstue glider sammen i ét. Her har familien et lyst og luftigt sted at samles om madlavning og måltider.

Spiseområdet har lofter til kip og store skydedøre i glas, der gør det muligt at åbne ud mod den skønne, sydvendte terrasse, der indgår som en integreret del af boligen i den lyse tid.

Gulvene er lavet i slebet og poleret beton, og stuen imponerer med en smuk gaspejs, mens det eksklusive Invita Køkken, der er opsat i januar 2021, står med elementer i sort eg, Dekton Sirius keramikbordplade og hvidevarer fra øverste hylde.

Stueetagen fuldendes af et pænt gæstetoilet og et helt fantastisk wellness badeværelse med spa. På første sal er gulvene belagt massive fyrretræsplanker, mens badeværelset med brus har samme fliser i norsk sølvskifer, som man finder i stueetagens wellness rum. Dertil kommer et dejligt soveværelse og hele fire flotte værelser, men planløsningen er fleksibel, så der er mulighed for at lege med indretningen.

Se mere om ejendommen her.